На Прикарпатті шукають патронатних вихователів


Патронат над дитиною - це тимчасовий догляд, виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин.

Що дає послуга патронату для патронатних вихователів:

  • можливість долучитися до благодійної справи,
  • виконання улюбленої роботи по догляду за дитиною,
  • офіційне працевлаштування.

Обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді закликає прикарпатців ставати патронатними вихователями

На утримання кожної дитини, влаштованої у сім’ю патронатного вихователя, виплачується щомісячна соціальна допомога (2,5 прожиткових мінімум для дітей відповідного віку - близько 4500 грн.).

Оплата послуг із здійснення патронату над дитиною здійснюється шляхом виплати патронатним вихователям грошового забезпечення (5 прожиткових мінімумів - 10 500 на "руки").

Соціальна допомога та грошове забезпечення призначаються і виплачуються з дня влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя до дня її вибуття з такої сім’ї та поновлюються у разі наступного влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя. Максимальний термін перебування дитини в патронатній родині - 3-6 місяців.

Вимоги: досвід виховання власних дітей; наявність помічника з-поміж повнолітніх осіб, які постійно з Вами проживають; наявність окремої кімнати для дітей; готовність пройти 1,5 місячне навчання (на вихідних) спільно з помічником; відсутність судимостей; задовільний стан здоров'я.
за додатковими питаннями звертайтеся за телефоном: 0955862073, 0977545775

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!


Теги: