На Прикарпатті злодії обікрали автомобіль: поліція розшукує зловмисників і радить, як вберегтися


Крадіжки з автомобілів є досить поширеним злочином, а неуважність та недбалість власника привертає увагу крадіїв.

Наприклад, минулої доби зловмисники обікрали автомобіль мешканця Київської області. Злодії шляхом підбору ключа до замка водійських дверцят, проникли в середину вантажного автомобіля "Мерседес Патеко", звідки викрали рюкзак з грошовими коштами близько 80 тисяч гривень.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження і затримання автозлодіїв та притягнення їх до кримінальної відповідальності за скоєння кримінального правопорушення за ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Поліцейські звертаються до громадян із застереженням:

-залишайте автомобілі, особливо ті, які не облаштовані сигналізацією та іншими засобами захисту, на охороняємих автостоянках, в освітлених місцях або на ділянках з відеоспостерженням. Це полегшить роботу поліції у розшуку зловмисників;

-не залишайте цінних речей у автомобілі, навіть якщо виходите у справах на 5 хвилин, пам'ятайте про можливі наслідки. Крадіжка цінних. речей, грошей, пошкодження автомобіля та зіпсований настрій-це той мінімум, який вас очікує за таку недбалість;

-залишаючи свої речі, ви провокуєте злодіїв на скоєння ними крадіжок. Пам'ятайте, що збереження ваших речей залежить в першу чергу від вас самих.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!