На Прикарпарпатті неповнолітній злодій пограбував капличку


15 вересня до райвідділу міліції м. Надвірна звернувся місцевий житель, який повідомив, що невідомий зловмисник викрав з приміщення каплиці, яка розташована на території Надвірнянської центральної районної лікарні церковні приналежності вартістю 1400 гривень.

наслідок проведених оперативно-розшукових заходів співробітникам сектору кримінальної міліції в справах дітей Надвірнянської міліції вдалося розшукати та затримати крадія. Як з’ясувалося, каплицю обікрав 14-ти річний житель одного із сіл району.

Як повідомив начальник Надвірнянського райвідділу міліції Роман Чекмарьов,крадіжку було вчинено у обідній час, коли малолітній зловмисник вільно зайшов всередину каплички. Підліток вже мав проблеми з законом, але на шлях виправлення нажаль не став. Неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності та мав судимість за аналогічні злочини.

Юнака було затримано та доставлено до райвідділу. На разі відносно нього розпочате кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення).