На Прикарпатті чоловік побив односельчанку мало не до смерті


Увечері 12 жовтня бригада швидкої медичної допомоги доставила на приймальний покій Надвірнянської центральної районної лікарні непритомну жінку з села Чорні Ослави. Черговий лікар повідомив про пацієнтку в районний відділ міліції, бо в неї діагностували важку черепно-мозкову травму, забій головного мозку важкого ступеню, мозкову кому.

В Чорні Ослави виїхала слідчо-оперативна група міліції. На присілку Ядерний, звідки привезли 46-річну жінку, правоохоронцям повідомили, що її виявили на подвір’ї господарства, в якому мешкають двоє братів, повідомляє АП.

Молодший з них прийшов до сусідів і попросив викликати «швидку», бо односельчанці погано.

Працівники міліції застали братів у хаті сплячими. Вони були п’яні. Від них вдалося довідатися, односельчанка прийшла до них у гості. Під час застілля між нею та старшим із братів сталася сварка. Селяни вийшли на подвір’я, де сорокарічний чоловік побив жінку, після чого молодший з господарів побіг до сусідів за допомогою.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження відкрито кримінальне провадження, старшого з братів затримано на підставі статті 208 Кримінального процесуального кодексу. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі, якщо побита селянка виживе. В іншому випадку нестриманого горянина можуть позбавити волі на строк до десяти років.