На Прикарпатті чоловік тільки вийшов з в'язниці і знову попався на крадіжці


До Тисменицького відділу поліції із заявою про крадіжку звернулася 68-річна місцева мешканка.

Вона повідомила, що з її будинку невідомий поцупив тепловентилятор марки "VITEK" . Сума завданих збитків становить близько 400 гривень. На місце події прибула слідчо-оперативна група, яка встановила особу зловмисника.

Ним виявився 31-річний родич потерпілої, як з’ясувалося чоловік нещодавно вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини. Зі слів зловмисника стало відомо, що того дня він приїхав до своєї родички в гості, коли прийшов до неї додому то двері були відчиненні , а в середині нікого не було. Тому, довго не думаючи, він забрав тепловентелятор.

Вийшовши з будинку, чоловік відразу ж продав його таксисту. Але той запідозрив, що він може бути крадений і відразу повідомив про це правоохоронцям. Поліцейські вилучили речовий доказ та повернули власникові.

Слідчим відділом Тисменицького відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за вчинення кримінального правопорушення передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Сектор комунікації Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області