На Прикарпатті чоловік вкрав з холодильника сусіда м'ясо


До Тисменицького відділу поліції надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району про те, що з його холодильника невідома особа вчинила крадіжку мороженого курячого м’яса на суму близько 800 гривень.

Проведеними розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 40-річний односельчанин заявника.

Як з’ясувалося, зловмисник проник на територію господарства потерпілого, де через незачинені двері зайшов до будинку та, скориставшись відсутністю господарів, викрав м'ясо птиці, яке зберігали господарі у морозильній камері.

Після чого в той самий день продав м'ясо своєму знайомому, а виручені кошти потратив на алкоголь.

Цю крадіжку він вчинив у ході розпочатої стосовно нього карної справи за вчинення у липні минулого року аналогічного злочину. Чоловік тоді таким самим способом викрав м’ясні запаси у ще однієї жительки села вагою 42 кг.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Інформує сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.