На Прикарпатті чоловік викрав гроші із чужої банківської картки


Правоохоронці викрили 28-річного жителя Калуша, який із викраденої банківської картки зняв близько 800 гривень.

До Калуського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулася місцева жителька. Вона повідомила, що з її банківської картки зникло 800 гривень. Жінка надала деталі правоохоронцям, що попередньо у неї викрали сумку у якій була і банківська карточка, якою скористався невідомий. Про крадіжку грошей жінка дізналася із «смс» повідомлення, яке надійшло при проведенні банківської операції, інформує Бліц-Інфо з посиланням на прес-службу обласної міліції

Як виявилося, пенсіонерка не знала, що після викрадення карточки – потрібно негайно передзвонити у банк та заблокувати її, а ось пін-код зловмисник підібрав випадково, із персональних даних громадянки закільнадцятою спробою, як пізніше повідомив зловмисник.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів, було встановлено, що крадіжку вчинив місцевий житель райцентру. Молодик зізнався у скоєному та розповів, що зняті кошти витратив на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України ( Крадіжка). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років.