На Прикарпатті двоє зловмисників пограбували немічну жінку


До міліції звернулася 58-річна жителька Коломийського району із заявою про те, що напередодні до її будинку зайшли двоє молодих парубків та викрали дороговартісні речі.До міліції звернулася 58-річна жителька Коломийського району із заявою про те, що напередодні до її будинку зайшли двоє молодих парубків та викрали дороговартісні речі.

Заявниця має вади здоров’я, тому не змогла протидіяти зловмисникам у незаконних вчинках. Скориставшись немічним станом господині, вони викрали мобільний телефон, електричну дриль, ДВД плеєри і втекли із місця події, інформує МВС. 

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили осіб, причетних до скоєного грабунку. Ними виявилися двоє коломиян. Один із них не вперше порушує закон, раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів.

Наразі розпочато кримінальне провадження. Дії зловмисників кваліфікують за частиною 3 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від чотирьох до восьми років.