На Прикарпатті горіла автівка, сміттєві баки та суха стерня


Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА.

14 серпня о 14:10 в селі Драгомирчани Тисменицького району сталася пожежа легкового автомобіля марки «Grand Cherokee». Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.

14 серпня о 14:54 в селі Стецева Снятинського району горіло сміття та суха трава на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

14 серпня о 19:11 місті Болехів по вулиці Данила Галицького виникла пожежа сміття в сміттєвих баках. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

14 серпня о 22:45 в місті Коломия по вулиці Франка загорілося сухе дерево на подвір'ї приватного господарства. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

14 серпня о 23:42 в селі Поляниця Яремчанської міської ради сталася пожежа сміття в сміттєвих баках та пластмасових контейнерах на майданчику збору сміття. Вогнем знищено 7 пластмасових контейнерів. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

За минулу добу рятувальники Прикарпаття тричі виїжджали на гасіння пожежі стерні, коренів пшениці та сухої трави в селах Сокіл та Комарів Галицького району та в селі Семаківці Городенківського району. Попередні причини виникнення пожеж – необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.