На Прикарпатті горіла СТО, комбайн та 20 тонн соломи


За минулу добу на Прикарпатті виникло 11 пожеж. Про це повідомляє управління з питань цивільного захисту ОДА.

10 серпня о 06:14 в селі Саджава Богородчанського району виникла пожежа недіючого будинку. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі, пошкоджено стіни та перестінки. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

10 серпня о 07:41 в місті Івано-Франківськ по вулиці Горбачевського горіло сухе гілля на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою. 

10 серпня о 15:13 в селі Буківка Тлумацького району сталася пожежа літньої кухні. Вогнем пошкоджено стіни та перекриття будівлі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

10 серпня о 15:34 в селі Колоколин Рогатинського району горіли грубі корми (тюки). Вогнем знищено корми 20 тон. Причина виникнення пожежі встановлюється.

10 серпня о 16:14 в місті Надвірна по вулиці Г.Мазепи виникла пожежа побутового сміття в сміттєвому контейнері на відкритій території Надвірнянської міської ради. Вогнем знищено сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

10 серпня о 18:15 в селі Новичка Долинського району горів бокс СТО. Вогнем знищено стелажі для зберігання інструменту, автомобільні сидіння. На пожежі працювала 1 ланка ГДЗС. Причина виникнення пожежі встановлюється.

10 серпня о 18:53 в селі Хвали Бога Городенківського району сталася пожежа комбайна ДОН. Вогнем знищено моторний відсік та кабіну комбайна, пошкоджено переднє ліве колесо. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

Рятувальники Прикарпаття двічі виїжджали на гасіння сухої трави та чагарників в селі Підлужжя Тисменицького району та в селі Микитинці Івано-Франківської міської ради. Попередні причини виникнення пожеж – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

Також рятувальники Прикарпаття двічі виїжджали на гасіння сухої стерні в селі Красноставці Снятинського району та в селі Микитинці Івано-Франківської міської ради. Попередні причини виникнення пожеж – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.