На Прикарпатті горіла трава, сіно і сміття


За минулу добу на Прикарпатті виникло 8 пожеж. Про це інформує управління ДСНС в області.

4 травня о 08:15 в селищі Рожнятів сталася пожежа сміття на відкритій території. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 09:56 в селищі Голосків Коломийського  району виникла  пожежа господарського комплексу. Вогнем знищено покриття і перекриття комплексу та 1 т. сіна. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

О 16:06  в селі Насташине Галицького району виникла пожежа піднавісу з сіном на відкритій території приватного господарства. Вогнем знищено піднавіс та 2 т. сіна Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:42 в місті Івано-Франківськ на вулиці Левицького виникла пожежа сміття в сміттєвих баках. Причина виникнення пожежі встановлюється.

5 травня о 01:59  селищі Вовчинець Івано-Франківської міськради виникла пожежа сміття та чагарників на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 04:12 в Івано-Франківську на вулиці Вовчинецькій горіло сміття в сміттєвих баках. Вогнем знищено чотири пластикові контейнери. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 04:40 в обласному центрі на вулиці Товарній горіло сміття на подвір’ї приватного господарства. Причина виникнення пожежі встановлюються