На Прикарпатті горіли два авто і сміття


Рятувальники ліквідували 8 пожеж минулої доби. Про це інформує управління ДСНС в Івано-Франківській області.

29 серпня о 12:01 в місті Болехів на вулиці Д.Галицького виникла пожежа циклону з тирсою. Вогнем пошкоджено циклон. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 12:16 в Івано-Франківську на вулиці Івасюка горів легковий автомобіль «Renault Trafic». Вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля, капот, передні крила, передній бампер, два передні колеса  та лобове скло автомобіля. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 13:33 в селі Котиківка Городенківського району горіло сміття на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 17:03 в місті Тисмениця на вулиці Галицькій виникла пожежа недіючого складського приміщення. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 18:57 в Івано-Франківську на вулиці Толстого горіло сміття в сміттєвих баках. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

О 19:32 на околиці міста Снятин горіла стерня на площі 400 м.кв. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 20:56 в Угорниках горіло сміття на території кладовища. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

30 серпня о 01:15 в місті Городенка на вулиці Шевченка виникла пожежа легкового автомобіля марки «Citroen Berlingo». Вогнем знищено моторний відсік та салон автомобіля. Причина виникнення пожежі  встановлюється.