На Прикарпатті горіли кілька житлових будинків


Про це інформує управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації.

10 лютого о 05:40 в Долині по вулиці Підлівче виникла пожежа дачного будинку. Вогнем знищено дачний будинок. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

10 лютого о 07:55 в Івано-Франківську по вулиці Степана Бандери сталася пожежа речей домашнього вжитку на сходовій клітині між 4 і 5 поверхами житлового будинку. Через сильне задимлення у приміщенні рятувальникам протягом 55 хвилин довелося працювати у апаратах захисту органів дихання та зору. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

10 лютого о 10:23 у Калуші по вулиці Хіміків виникла пожежа в електрощитовій на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем пошкоджена електропроводка в електрощитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.        

10 лютого о 14:50 в селі  Заболотів Снятинського району загорівся житловий будинок. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 6 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

За минулу добу п’ять разів виникали пожежі сухої трави на відкритій території у Калуші, Долині, Надвірній, Тисменицькому та Долинському районах.

З початку року на Прикарпатті сталися 280 пожеж, у вогні загинули 7 мешканців краю.