На Прикарпатті колектори фальсифікують судові повістки


Останнім часом почастішали випадки звернення громадян до Коломийського міськрайонного суду з приводу отримання ними повісток про виклик в судові засідання у справах, яких насправді немає у провадженні суду.

Такі документи надсилаються окремими колекторськими фірмами з вказівкою на те, що судову повістку можливо анулювати сплативши визначену суму на рахунок кредитора.

Про це інформує прес-служба Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області

У разі наявності неточних ознак у повістках та виникнення сумнівів у правдивості інформації викладеної у судових документах пропонуємо звертатись за уточненням за телефоном канцелярії суду (03433) 2-37-31.

"У зв’язку з цим, закликаємо громадян бути уважними, ретельно ознайомлюватися з викладеною у поштовій кореспонденції інформацією, перевіряти правильність написання поштових реквізитів та уточнювати всю необхідно інформацію безпосередньо через канцелярію суду", - зазначають у суді.

В разі отримання повістки слід звернути увагу, що судові повістки про виклик в судові засідання надсилаються безпосередньо судом (не колекторськими фірмами, громадськими організаціями, представниками аукціонів, тощо) і містять усі необхідні реквізити справи ( порядковий номер) та обов’язково підписуються секретарями судових засідань.

Читайте Бліц-Інфо в Telegram та Twitter. Тільки найважливіші новини!