На Прикарпатті обговорили питання евакуації тіл загиблих учасників АТО


Сьогодні в облдержадміністрації відбулося засідання «круглого столу» з питань пошуку, евакуації та належного поховання тіл загиблих у районі проведення Антитерористичної операції.

Захід відбувся за ініціативи Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України з метою інформування представників органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів та зацікавлених осіб з питань пошуку, евакуації та належного поховання тіл загиблих в районі проведення Антитерористичної операції військовослужбовців, налагодження взаємодії, вироблення спільного алгоритму дій та обговорення проблемних питань, інформує прес-служба ОДА.

Начальник управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України Олексій Ноздрачов розповів про специфіку їхньої роботи у даному напрямку та наголосив на тому, що Збройні Сили України набули спроможності транспортувати тіла загиблих бійців АТО до місця їх поховання.

Принагідно зазначимо, що впровадження системи цивільно-військового співробітництва в межах загальної структури Збройних Сил України та районі проведення Антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях відповідно до стандартів НАТО розпочалося минулого року.