На Прикарпатті одразу дві аварії за участі мотоциклів


За минулу добу в області зареєстровано 2 дорожньо-транспортні події. Про це інформує Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації.

Як зазначається, аварія трапилась 11 червня близько 12.30 в Снятинському районі, с. Вовчківці. 51-річний житель с. Любківці Снятинського р-ну, керуючи мотоциклом "Yamaha 25 ZC 1000", не вибрав безпечної швидкості руху і дистанції та допустив зіткнення із правою задньою частиною автомобіля "Opel Ascona" під керуванням 55-річного жителя с. Будилів Снятинського р-ну, який рухався у попутному напрямку.

Внаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження та доставлений в Снятинську ЦРЛ.

Цього ж дня близько 21.20 в с. Стрільче Городенківського району в аварію потрапив 25-річний житель с. Серафинці Городенківського р-ну, рухаючись на мотоциклі марки «Mustang МТ250-10W» з 23-річною пасажиркою. На перехресті невідомий водій на автомобілі "ВАЗ 21014" не впорався із керуванням та допустив наїзд на його мотоцикл «Mustang МТ250-10W» і покинув місце події.

Внаслідок наїзду пасажир мотоцикла була доставлена каретою швидкої медичної допомоги в приймальний покій Городенківської ЦРЛ.

До теми: Нічна аварія на Коновальця: На світлофорі зіткнулись дві автівки