На Прикарпатті підліток спробував привернути увагу батька крадіжкою


Мешканець одного з сіл Калуського району на Покрову поїхав у гості до родичів, а коли ввечері повернувся, то застав у хаті розгардіяш.

Господар виявив, що з коробки з-під цукерок пропали гроші – більше тисячі гривень. Він заявив у міліцію. В крадіжці запідозрив свого п’ятнадцятирічного сина.

Хлопець живе з мамою в Калуші. Батько має другу сім’ю. Дізнавшись про те, що він поїде в гості і вдома не буде нікого, підліток узяв з собою приятеля, на два роки молодшого від себе.

Дітлахи виламали вхідні металопластикові двері й потрапили до хати. Перерили все догори ногами й знайшли там гроші, які відразу витратили на розваги. Після цього сина потерпілого заарештували, бо в суді слухається одна кримінальна справа на нього, а інша ще розслідується.

Перед цим хлопець забрав у школяра молодших класів мобільний телефон, а однокласника відлупцював. Тому міру запобіжного заходу – домашній арешт – було змінено на тримання під вартою. Дорослі нічого з ним не можуть вдіяти. Неповнолітній арештант пояснив, що проник у будинок до тата, щоб привернути його увагу до себе. Мовляв, батько нічого не подарував йому на день народження.