На Прикарпатті почали судити ліцеїста, що вбив свого однокурсника


Сьогодні, 21 квітня в Івано-Франківську розпочалося засідання постійної депутатської комісії обласної ради з питань захисту прав людини, законності, правопорядку, антикорупційної політики, люстрації та очищення влади.

Серед іншого, члени комісії заслухали  питання про розслідування нещасного випадку із смертельним наслідком, що стався 29.11.2015 р. в Прикарпатському військово-спортивному ліцеї-інтернаті до відома комісії, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

Як розповів заступник директора департаменту освіти ОДА, наразі трьом чоловікам  оголосили догану. Зокрема, директору ліцею, заступнику директора з виховної роботи та черговому вихователю.

Окрім того, сьогодні розпочалося судове засідання у цій справі. Тож комісія вирішила повернутися до цього питання пізніше.

Нагадаємо, ввечері у неділю, 29 листопада, минулого року від ножових поранень помер учень Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату, що на вулиці Сірика, 1А у місті Надвірна.  На ґрунті раптово виниклих неприязних відносин один із учнів ліцею, перебуваючи у спальному приміщенні,  ножем наніс один цілеспрямований удар в ліву ділянку грудної клітки своєму однолітку. Внаслідок цього 14-річний хлопець помер на місці.

До теми: Прикарпатська прокуратура з'ясувує вбивство 14-річного ліцеїста

Вчителька Надвірнянського ліцею просить створити в облраді тимчасову комісію з розслідування вбивства ліцеїста

Мати загиблого ліцеїста: Убивця мого сина постійно сидить в соцмережах і змінює статуси

Прикарпатський ліцеїст, що зарізав свого однокурсника, був п'яним

Прикарпатським депутатам розповіли про нові подробиці вбивства ліцеїста