На Прикарпатті поліція розшукує хулігана, що порізав пляшкою односельця і втік


Конфлікт між чоловіками стався вчора біля сільського магазину одного із сіл Надвірнянського району. В ході бійки житель району наніс 25-річному односельчанину тілесні ушкодження у вигляді різаної рани лівого передпліччя.

Останнього було доставлено до центральної районної лікарні. Очевидці викликали поліцію.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи було встановлено, що вчора надвечір у одному із сіл району двоє чоловіків посварилися, відтак побилися. В ході конфлікту місцевий мешканець 42-річного віку скляною пляшкою наніс 25-річному односельцю тілесне ушкодження у вигляді різаної рани лівого передпліччя. Після чого почувши, що місцеві мешканці викликають поліцію, з місця події втік.

Наразі правоохоронці проводять відповідні заходи, щодо встановлення місця перебування останнього. Дії зловмисника кваліфіковано як хуліганство.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження (ч.1 ст.296 ККУ). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області