На Прикарпатті правоохоронці двічі за день затримували крадіїв горілки в одному й тому ж магазині


Днями в Івано-Франківську на пульт Державної служби охорони надійшло кілька сигналів про спрацювання тривожної сигналізації з магазину, який знаходиться по вулиці Стуса в місті Калуш. На місце події терміново виїхав наряд груп затримання ДСО.

Близько 10 години працівники ДСО прибули до магазину, де до них звернулася продавець даного закладу та вказала на невідомого чоловіка, який намагався винести з магазину неоплачений товар - кілька пляшок різноманітної горілки на загальну суму 332 гривні. Зловмисника негайно було затримано. Ним виявився 50-річний житель села Новоселиця.

А близько 13 години сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з цього ж магазину надійшов знову. Прибувши на місце події, працівники ДСО з’ясували, що невідомий чоловік теж намагався викрасти і винести з магазину горілку. Даного громадянина було затримано. Ним виявився 42-річний житель села Яворів.

Затриманих правопорушників працівники міліції доставили до Калуського міськвідділу для подальшого винесення процесуального рішення.