На Прикарпатті прокуратура вилучила 450 метрів кубічних деревини


У ході розслідування кримінального провадження за фактом ухилення від сплати податків прокуратурою Івано-Франківської області вилучено чергову партію деревини сумнівного походження.

Сьогодні, 16 вересня, працівниками прокуратури області спільно з працівниками ГУ ДФС в області проведено обшуки в одного із суб’єктів господарювання на території області, під час яких вилучено 450 метрів кубічних деревини різних порід, у тому числі дуба, та 308 тисяч квадратних метрів готової продукції із деревини.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

Нагадаємо, розслідування розпочато за фактом ухилення службовими особами одного із деревообробних підприємств області від сплати податків на суму понад 1 млн грн. За результатами слідчих дій 9 вересня 2016 вилучено предмети злочинної діяльності - печатки фізичних осіб-підприємців, які нібито поставляли лісодеревину, документи, що використовувалися з метою мінімізації податкових зобов'язань, а також 115 метрів кубічних деревини породи дуб та 57 тисяч метрів квадратних готової продукції, загальною вартістю понад 3 млн грн. На вилучено майно накладено арешт.

Досудове розслідування триває, пише прес-служба прокуратури Івано-Франківської області