На Прикарпатті пройшов обласний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних


25 травня радісну і таку бажану перемогу в обласному етапі Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних здобула команда «Nota bene» Угринівського навчально-виробничого комбінату Тисменицького району.

Цьогорічний обласний етап Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних проходив на базі обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості Івано-Франківської обласної ради. Урочисто відкриваючи свято, начальник відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Управління ДСНС в області майор служби цивільного захисту Христина Перцович сказала: «Метою проведення такого заходу є виховання у підростаючого покоління навичок свідомого ставлення до збереження здоров'я та життя дітей в умовах виникнення надзвичайних ситуацій, залучення молоді до масово-роз'яснювальної роботи з питань безпеки життєдіяльності, привернення особливої уваги школярів до героїчної професії пожежника-рятувальника».

Міцного здоров’я, мирного неба, уміння не лише перемагати, а й достойно приймати поразку побажав юним дюпівцям голова Івано-Франківської обласної організації ДПТ України Михайло Андрійків.      

В обласному етапі Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних за право називатися кращими боролися команди, які перемогли в зональних етапах.

Найяскравішими, найкреативнішими та найспортивнішими були юні рятувальники Угринівського навчально-виробничого комбінату Тисменицького району. Саме вони представлятимуть Прикарпаття на Всеукраїнському конкурсі Дружин юних пожежних.

Друге загальнокомандне місце посіли учасники команди «Спалах» Калуської ЗОШ І-ІІІ ст. №7, а третє – "Сигнал 101" Корницької загальноосвітньої школи Коломийського району. Усі отримали грамоти та подарунки.

Без призів не залишилися й діти, котрі не посіли жодного місця. За свою старанність, артистизм та бажання перемогти вони отримали солодкі подарунки від рятувальників.