На Прикарпатті рецидивіст вкрав у сусідки газонокосарку


Раніше судимий прикарпатець, спокусившись на чуже майно, знову переступив межу закону за що і став фігурантом у кримінальному провадженні.

До Городенківського відділення поліції надійшло повідомлення від 35-річної жительки району про те, що напередодні невідома особа шляхом проникнення до господарського приміщення дровітні викрала електричну газонну косарку іноземного виробництва. На місце події прибули працівники поліції. Вже за декілька годин поліцейські встановили особу крадія.

В ході проведення розшукових заходів у поле зору правоохоронців потрапив 26-річний раніше судимий місцевий житель. Чоловік проживав по сусідству. В день вчинення крадіжки зловмисник бачив, що господині не було вдома, та зайшовши на сусідське господарство, звідки викрав електричну газонну косарку.

Викрадене чоловік продав, а виручені за це кошти в сумі 500 гривень витратив на своє дозвілля. Крім того, правоохоронці перевіряють зловмисника на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Наразі за цим фактом розпочато кримінальне провадження передбаченого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція, якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Інформує сектор комунікації Головного управління національної поліції в Івано-франківській області.