На Прикарпатті тракторист вкрав міндобрива з господарства де працював


До чергової частини Городенківського відділу поліції повідомив охоронець про те, що ним затримано викрадача мінеральних добрив з фермерського господарства.

Правоохоронці виїхали на місце події та задокументували факт вчинення крадіжки, яку, як встановили, вчинив 50-річний чоловік, тракторист цього фермерського господарства. Як з’ясувалося, зловмисник здійснював посів мінеральних добрив на полях.

Скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав два з половиною мішки з підживою та намагався їх викрасти, проте був затриманий працівниками охорони, які виявили крадене та викликали поліцію. У скоєному лиходій зізнався та пояснив що крадене мав на меті використати у власному господарстві.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно санкції статті злодієві загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області