На Прикарпатті тракторист викрав з підприємства міндобрива


До поліції надійшло повідомлення про те, що в одному із сіл району невідомий викрав з приватного підприємства дві тони мінеральних добрив.

Директор товариства повідомив, що з території господарства викрали мінеральні рідкі добрива і додав, що в крадіжці він підозрює працівника, адже доступу до цистерни ніхто зі сторонніх не мав, інформує прес-служба нацполіції в області.

Проведеними заходами підозри заявника підтвердилися, зловмисником виявився 27-річний чоловік, який працює на цьому підприємстві трактористом, житель Чернівецької області.

Як з’ясувалося, лиходій скористався тим, що за його діями ніхто не спостерігає, викрав дві бочки мінеральних міндобрив, які завантажив на свій транспортний засіб, і в подальшому мав намір продати, але його діям завадили правоохоронці. У скоєнному зловмисник зізнався, крадене вилучено та повернуто власнику на зберігання.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.