На Прикарпатті відкрито Центр соціальної реабалітації для осіб з обмеженими можливостями " Назарет "


На Прикарпатті відкрили ще один Центр реабілітації для людей з особливими потребами. У селі Вербівці Городенківського району відбулося урочисте відкриття Центру по роботі з інвалідами.

«Головна мета цього Центру є створення умов і організація діяльності, спрямованої на соціальну реабілітацію людей з особливими потребами через впровадження освітніх, трудових, образотворчих, культурно-мистецьких, навчально-побутових програм», – наголосила Любов Масевич голова ГО «Крокус».

Працюватиме центр щонеділі, тут під керівництвом досвічених тренерів займатимуться малюванням, ліпкою з глини, виготовленням свічок, орігамі. Таким чином, переконана Любов Масеевич, люди з особливими потребами, не відчуватимуть себе ізольованими від суспільства, а будуть повноправними його членами і намагатимуться знайти себе в житті.

На відкриття Центру члени ГО «Крокус» привезли виставку творчих робіт людей з особливими потребами, які нічим не поступаються творам досвідчених майстрів та визнаних митців, показуючи на власному прикладі, що інвалідність не повинна ставати на заваді повноцінному життю.       

У перспективі даний проект буде розширено в межах району та урізноманітнено надання послуг.