На Прикарпатті за збут амфетаміну засуджено організовану групу


Організатор злочинної групи та двоє його спільників упродовж квітня-червня 2014 року збували на території обласного центру психотропну речовину та організували місце для її вживання.

Прокуратурою Івано-Франківської області підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні за ч.3 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.2 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України щодо трьох учасників організованої групи, інформує прес-служба обласної прокуратури.

Вироком суду учасників організованої групи визнано винними у вчиненні вказаних правопорушень та засуджено до реальних покарань.

Так, 31-річного організатора злочинної групи засуджено до 5 років 8 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна, одного з його спільників до 5 років 4 місяців, а другого – до 5 років з конфіскацією всього майна.

Нагадаємо, учасники організованої групи упродовж квітня-червня 2014 року збували на території обласного центру психотропну речовину амфетамін, а також організували місце для незаконного вживання наркотичних речовин.