На Прикарпатті злодій вкрав з будинку радіо та ліхтарик


До Галицького відділення поліції звернувся 58-річний мешканець одного із сіл району. Чоловік повідомив про те, що невідома особа із його будинку викрала радіоприймач «Color» та кишеньковий ліхтарик.

Зі слів потерпілого стало відомо, що того дня він пішов на город і забув закрити вхідні двері до свого будинку, а коли повернувся то побачив, що із кухні пропав радіоприймач "Color" та кишеньковий ліхтарик. Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили особу зловмисника.

Ним виявився 30-річний мешканець сусіднього села, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Як з’ясували поліцейські, зловмисник, проходячи повз будинок заявника, зайшов на територію господарства і побачивши, що вхідні двері відкриті, а вдома нікого немає, скористався нагодою і викрав зопалу, що попалося йому на очі.

В подальшому крадені речі встиг продати своєму знайомому за 50 гривень, а виручені кошти потратив на власні потреби. Працівниками слідчого підрозділу районного відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція, якої передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до трьох років. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області