На Прикарпатті зникла 9-річна дівчинка


У Косові другий день розшукують 9-річну дівчинку.

Про це повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій ОДА.

07 червня о 21.58 годині на ПЗЧ ДПРЧ-14 м. Косів від оперативного чергового Косівського РВ УМВС в області поступило повідомлення про те, що близько 13.00 год. 07.06.2015  в с. Рожнів Косівського р-ну вийшла з дому до магазину 9-річна дівчинка, та станом на 16.00 год. не повернулась до місця проживання. З 16.00 год. до 21.45 год. проведення пошуків дитини здійснювались родичами зниклої.

Виїздом до місця події слідчо-оперативної групи Косівського РВ УМВС в області та МОГ Косівського РВ УДСНС в області встановлено, що дитина зникла в околиці річки Рибниця, участок «Заріка» с. Рожнів.

З метою надання допомоги працівниками Косівського РВ УМВС в області з пошуку зниклої громадянки з 00.00 год. 08 червня на місці події організовано 4 пошуково-рятувальні групи з числа працівників міліції, рятувальників Косівського пошуково-рятувального відділення АРЗ СП та Косівського РВ УДСНС в області, місцевого населення. Всього залучено 40 чоловік, з них 12 від підрозділів УДСНС в області. Пошуковими групами здійснюється обстеження правого і лівого берегів р. Рибниця в межах с. Рожнів та прилеглої до них територій            .

Станом на 06.00 год. 08 червня пошуково-рятувальні роботи тривають, особу не знайдено. З 07.00 год. 08 червня з метою розширення району пошуків заплановано додаткове залучення пошукових собак кінологічного відділення ВГР(АР)З УДСНС в області, особовий склад Косівського РВ УДСНС в області і РВ УМВС в області.