На Прикарпаття знову їде Президент


Главу держави Петра Порошенка з візитом очікують у п'ятницю, 10 лютого.

За джерелами редакції "Бліц-Інфо", у рамках візиту Президент України завітає на відкриття нового корпусу центральної Галицької районної лікарні та поліклініки у Коломиї. Також у планах провести нараду з керівництвом Івано-Франківщини та сусідніх областей.

Востаннє з візитом на Прикарпатті Петро Порошенко побував у грудні. Тоді очільник держави відкривав у Тернополі новий завод і дорогою вирішив проінспектувати ремонт прикарпатських доріг. До того президент України був з офіційним візитом на Прикарпатті напередодні виборів у жовтні 2015. Зокрема, заклав капсулу під будівництво нового стадіону, який обіцяли спорудити вже до травня 2016. Втім, не звели ще й досі. Також гарант зустрівся зі студентами та науковцями ІФНТУНГ

Як відомо, відкриття нового корпусу планували на першу декаду лютого. Зі слів директора департаменту охорони здоров’я ОДА Мирона Матейка, завершення будівництва забезпечить відкриття додаткових 55–ти ліжкомісць, відділень центральної стерилізаційної, адміністративних приміщень, відділень неврології, травматології, урології, офтальмології, хірургії, операційного блоку та відділення інтенсивної терапії.

лік