На ремонт заблокованої громадою прикарпатської дороги виділили 500 тис. гривень


Сьогодні, 6 жовтня відбулося четверте пленарне засідання 33 сесії Калуської районної ради. На порядку денному розглянули одне питання – «Про внесення зміні і доповнень в районний бюджет на 2015 рік».

Начальник фінансового управління РДА Людмила Федун зазначила, що план дохідної частини районного бюджету збільшено на суму 8 млн 391 тис. 200 грн. Зокрема, з цих коштів понад 7 млн 200 тис. грн – це субвенція з держбюджету на виплату допомоги пільговим категоріям населення. На лікарні буде виділено 40 тис. грн, на поліклініки та амбулаторії – 10 тис, а також на ФАПи 10 тис грн.

Для співфінансування ремонту доріг Новицькій, Середньоугринівській, Завадківській, Тужилівській і Кадобнянській сільським радам з районного бюджету буде виділено кошти на загальну суму 350 тисяч гривень, інформує Калуська РДА.

Також депутати райради спрямували кошти на ремонт дороги до Довгого Войнилова у сумі півмільйона гривень.

Заступник начальника з фінансово-економічних питань Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області Олександр Голод запевнив присутніх у залі, що на ремонт дороги «Калуш-Миколаїв» виділять кошти на загальну суму 1 млн 100 тис. грн. (600 тис. грн. буде виділено з обласного бюджету).

Після початку ремонтних робіт, як запевнили протестувальники, дорогу розблокують.

До теми: На Прикарпатті у знак протесту проти бездоріжжя люди перекрили дорогу

Жителі прикарпатського села перекривають трасу Калуш-Миколаїв