На Республіканській після ремонтних робіт частина мешканців залишилася без газу


Мешканка Івано-Франківська Тетяна Матис скаржиться на ситуацію, котра виникла у багатоквартирному будинку на Республіканській,3.

Дім на шість під’їздів у п’ятницю відмикали від газу – на мережах проводилися ремонтні роботи. Однак ввечері блакитне паливо отримали не всі. Жінка стверджує, що телефоном їй повідомили, що газ буде не швидше понеділка. Така ж ситуація у багатьох інших жителів будинку, пише Галка

Натомість у прес-службі “Івано-Франківськгазу” повідомили, що не всім мешканцям відновили постачання через те, що подекуди на стояках нікого не було вдома.

“У зв’язку з витоком газу на фасадному газопроводі було припинене газопостачання на 20 стояках. Наразі усі роботи по ліквідації витоку газу виконані. Газопостачання відновлено мешканцям 14 стояків. На 6 стояках не відновлено подачу блакитного палива, оскільки спеціальний прилад — манометр — показав падіння тиску в газопроводі, це означає, що фахівці газового господарства повинні перевірити у кожній квартирі, чи нема витоку газу. Адже від цього залежить безпека мешканців дому.На жаль, усіх мешканців на 6 стояках не було дома. У суботу працівники «Івано-Франківськгазу» продовжуватимуть відновлення газопостачання”, – кажуть у прес-службі компанії.