На родині загиблого героя намагаються нажитись аферисти


Пройдисвіти намагаються виманити гроші у прикарпатців, начебто збираючи допомогу для сім'ї загиблого героя Григорія Семанишина.

Тільки вчора легендарного комбата "Семена" поховали у Меморіальному сквері, а вже сьогодні стало відомо про кілька несправжніх рахунків, на які просять перерахувати гроші нібито для його рідних. Як відомо, у чоловіка залишилась вагітна дружина з двома неповнолітніми дітьми та донька від першого шлюбу.

Про це в мережі повідомили друзі героя, з проханням розповсюдити інформацію, що ніяких уповноважених осіб для збору матеріальної допомоги немає.

"На чужому горі хочуть нажитися сторонні люди, в той час, коли ми всі надзвичайно засмучені втратою людини величезного всеукраїнського значення! Дружина Світлана, світла, як її ім'я, носить під серцем продовження роду Семена. Вона потребує нашої молитви і посильної допомоги! Але не "допомагайте" через шахраїв", - написала волонтерка Алісія Котик.

Волонтер Василь Андріїв наголошує, що наразі немає жодної уповноваженої людини від сім'ї "Семена", яка мала б право займатися організацією та збором благодійної, матеріальної допомоги.

"Тому повідомляємо наступне: Матеріальну допомогу вагітній дружині друга Семена, Семанишин Світлані можна переказати виключно за цими реквізитами:
ПриватБанк
5168 7556 0410 7884
5168 7572 7662 2901

Дочці Семена, Семанишин Вероніці за наступними реквізитами:
ПриватБанк
6762 4660 0182 8290

На побутові заходи ( які не встиг завершити Семен): незакінчений ремонт дитячої кімнати, спальні, фасад будинку, добудова коридорного приміщення та забезпечення побутовою технікою. Владімірова Тетяна ( рідна сестра Семена)
Реквізити: ПриватБанк
5168 7423 1903 5634

Всі інші рахунки, та збори коштів "волонтерів" просимо вважати такими, що не відповідають дійсності..!

За виключенням гуманітарної допомоги (не матеріальної) за яку відповідають:
Vasul Andriyv-050 43 66 999

Східний Вовк(Долик Андрій)- 050 885 19 94

Попов Генадій- 095 726 46 28

Надіємося на чесність та порядність осіб які долучаються до всіх заходів, які пов'язані із допомогою вагітній дружині та дочці легендарного командира, друга Семена..!", - підкреслив активіст.

До теми: Комбата "Семена" провели в останню дорогу. Товариші обіцяють виконати його мрію і проїхатись танками по Москві

В Івано-Франківську на колінах прощаються з легендарним бійцем ДУКу "Семеном"

Як Івано-Франківськ зустрів загиблого в АТО комбата "Семена"