На Рожнятівщині 23-річний хлопець обкрадав машини


Працівники райвідділу міліції за кілька годин розшукали та затримали зловмисника, який обікрав незачинений автомобіль місцевого жителя.

Як повідомив потерпілий, що з його автомобіля зникли магнітола та USB-накопичувач. Зловмисник скористався безпечністю власника машини, який залишив її відчиненою на кілька годин. Правоохоронцям вдалося цього ж дня встановити особу підозрюваного та затримати 23-річного жителя сусіднього села.

До речі, правоохоронці також перевіряють його причетність довчинення аналогічних злочинів на території району.

Міліція звертається до водіїв з проханням не забувати про заходи безпеки, не залишати автомобілі без нагляду.

Віддайте перевагу зберіганню автомобілів на стоянках, які охороняються, подбайте про обладнання авто надійною сигналізацією. Найбезпечніше – це передбачити усі можливі способи викрадення і виключити їх заздалегідь.

Пам’ятайте, що увагу злочинця може привернути все, що лежить в салоні машини. Навіть якщо річ не має цінності, ви можете поплатитися як мінімум розбитим склом. Тому обов’язково забирайте з собою усі цінні речі.

Як правило, здобиччю автозлодіїв стають GPS-навігатори, відеореєстратори, антирадари, автомагнітоли, акустика. З салонів авто також «зникають» сумки і барсетки, ноутбуки, стільникові телефони тощо. При цьому злодюжки псують замки дверей, розбивають скло, тим самим спричиняючи більший збиток, ніж вартість викраденого майна.

Не дайте злочинцям шансу, подбайте про збереження власного майна.