На Рожнятівщині негода наробила шкоди


Рятувальники неодноразово виїждали для очищенню доріг від повалених дерев. Про це інформує управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської облдержадміністрації

Як зазначається,  6 серпня о 16.55  на околиці Рожнятова надавали допомогу по розрізанню гілок дерева, яке впало на проїжджу частину дороги та перекрило проїзд для транспортних засобів. Працівниками пожежно-рятувальної служби ДПРЧ смт. Рожнятів за допомогою бензопили проведено заходи по розрізанню гілок дерева та очищення проїжджої частини дороги від палого дерева.

6 серпня о 17.45 Рожнятівський р-н с. Нижній Струтить. Надання допомоги по розрізанню гілок дерева, яке впало на проїжджу частину дороги та перекрило проїзд для транспортних засобів. Працівниками пожежно-рятувальної служби ДПРЧ смт. Рожнятів за допомогою бензопили проведено заходи по розрізанню гілок дерева та очищення проїжджої частини дороги від палого дерева.

6 серпня о 18.40 смт. Рожнятів вул. Шкільна. Надання допомоги по розрізанню гілок дерева, яке впало на проїжджу частину дороги та перекрило проїзд для транспортних засобів. Працівниками пожежно-рятувальної служби ДПРЧ смт. Рожнятів за допомогою бензопили проведено заходи по розрізанню гілок дерева та очищення проїжджої частини дороги від палого дерева.