На ринку у Богородчанах люди спіймали кишенькову злодійку


Кишенькові крадіжки – один із найпоширеніших видів злочинів. У більшості випадків крадіїв провокують самі ж громадяни. Не задумуючись, вони зберігають гаманці та засоби зв’язку в легкодоступних місцях: у відкритих сумках та кишенях.

Так, вчора до Богородчанського відділення поліції звернулася 32-річна мешканка одного із сіл району та повідомила про те, що на місцевому ринку з її сумочки невідома особа викрала гаманець, в якому знаходились грошові кошти в сумі 2700 гривень, банківські картки та посвідчення водія на її ім’я, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Отримавши повідомлення, правоохоронці виїхали на місце події, де в ході проведених оперативних заходів встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 27-річна смуглошкіра жінка, мешканка міста Калуш, яка уже раніше неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясувалося, зловмисниця, перебуваючи на одному із місцевих ринків, скoристaлася неувaжністю потерпілої та непoмітнo витягнула гаманець із її сумки після чого намагалася втекти. Проте, потерпіла відразу помітила крадіжку та зчинила галас. Перехожі наздогнали та затримали утікачку до приїзду поліції.

У скоєному зловмисниця зізналася, крадене правоохоронці вилучили та невдовзі повернуть власниці.

Відомості про подію внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.