На сесію Івано-Франківської міськради прийшло всього 14 депутатів


Сьогодні, 11 серпня о 10 годині в Івано-Франківську мала розпочатись 58 сесія міськради.

Однак, наразі в залі присутні всього 14 депутатів. Про це присутніх проінформував міський голова Віктор Анушкевичус, що теж хвилин на 15 запізнивсяповідомляє кореспондент Бліц-Інфо.

Зрозумівши, що кворуму немає, міський очільник дав депутатам годину "для того, щоб зібратися". В іншому випадку він вважатиме сесію такою, що не відбулася.

Нагадаємо, сьогодні міські обранці мають розглянути земельні питання. Зокрема, на повторний розгляд сесії Івано-Франківської міської ради пропонується винести рішення Івано-Франківської міської ради від 30.07.2015 року № 1842-56 «Про розгляд клопотань фізичних і юридичних осіб із земельних питань» в частині пункту 22:

«Після реєстраціі договору оренди земельної ділянки (кадастровий номер 2610100000:03:002:0578) площею 0.7527 га на вул. Макогона, 23-а для обслуговування будівель і споруд (згідно КВЦПЗ - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості), та затвердження детального плану території, дати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Івано-Франківська дорожня служба» на складання проекту землеустрою щодо відведення вказаної земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку».