На Снятинщині двох чоловіків позбавили волі за те, що порушували закон


Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури 7 червня підтримано публічне обвинувачення щодо двох раніше судимих жителів міста Снятина та Снятинського району.
Так, 25-річного жителя Снятина засуджено до покарання у виді 3 років 3 місяців позбавлення волі за ч. 3 ст. 185 («Крадіжка») та ч. 1 ст. 162 («Порушення недоторканності житла») Кримінального кодексу України, за фактами вчинення трьох крадіжок побутової техніки, домашньої консервації та іншого майна на території Снятинського району на суму понад 10 тис. грн та незаконного проникнення на територію господарства особи.
 
Крім того, за ч. 1 ст. 309 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту»), ч. 1 ст. 263 («Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами»), ч. 2 ст. 185 («Крадіжка») Кримінального кодексу України до покарання у виді 4 років позбавлення волі засуджено 46-річного жителя Снятинського району.  
 
Так, Снятинським відділом Коломийської місцевої прокуратури у жовтні 2017 року направлено кримінальне провадження про обвинувачення вказаної особи за фактами незаконного зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу і патронів до нарізної та нарізної вогнепальної зброї. В період направлення кримінального провадження до суду чоловік викрав побутову техніку в жительки Снятина.
Обоє зловмисників знаходяться під вартою та чекають набрання вироками законної сили.
 
Прес-служба прокуратури Івано-Франківської області