На Тлумаччині провели навчання із цивільного захисту населення


27 березня працівники управління з питань цивільного захисту ОДА провели командно-штабне навчання з органами управління та силами цивільного захисту Тлумацької районної ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту області.

Захід на тему «Дії органів управління та сил цивільного захисту Тлумацької районної ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту Івано-Франківської області у разі загрози і виникнення надзвичайних ситуацій» відбувся під головуванням заступника начальника управління Івана Дембича.

Навчання проводилось шляхом моделювання надзвичайних ситуацій  пов’язаних із погіршенням метеорологічних умов, вибухом газозварювального апарату у приміщенні школи-інтернату з наступним загорянням споруди, розмиванням, внаслідок проливних дощів, худобомогильників та організації взаємодії спеціалізованих служб цивільного захисту в ході ліквідації наслідків.  

Проведення зазначеного заходу сприяло вдосконаленню злагодженості та оперативності в роботі органів управління  районної ланки і керівного складу сил цивільного захисту.