На травневі свята Івано-Франківські правоохоронці перейдуть на посилений режим


Регіональною координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Івано-Франківській області узгоджено організаційні заходи із запобігання терористичним загрозам під час травневих свят.

У позачерговому засіданні штабу взяли участь керівники регіональних управлінь Служби безпеки України, Нацполіції, Державної пенітенціарної служби, держслужби з надзвичайних ситуацій, підрозділів Збройних сил України, Національної гвардії, представники органів влади та місцевого самоврядування. Учасники розглянули питання забезпечення умов безпеки у регіоні під час масових заходів.  

Через те, що у «мирних» регіонах почастішали терористичні прояви, правоохоронці Івано-Франківщини вживатимуть додаткових  заходів щодо охорони важливих об’єктів життєзабезпечення краю та місць масового перебування людей.

Разом з тим, УСБУ  в Івано-Франківській області зауважує, що безпека громадян залежить не лише від правоохоронців, а й від пильності та відповідальності місцевих мешканців. Відтак, силовики закликають краян невідкладно звертатися до них у випадку потрапляння у поле зору підозрілих транспортних засобів, предметів та осіб.

Якщо вам стало відомо про факти та наміри здійснення терористичної чи диверсійної діяльності, просимо цілодобово повідомляти на телефон довіри УСБУ (0342) 52-22-95 або на телефонну лінію Національної поліції 102.