На Тисмениччині чоловік поцупив електронанос із криниці односельчанки


24-річний житель Тисменицького району, маючи судимість за вчинення майнових злочинів, знов попався на крадіжці. Цього разу він викрав з криниці пенсіонерки водяний насос.

До чергової частини Тисменицького відділу поліції надійшло повідомлення від 80-річної жительки району, яка розповіла що з її господарства невідомий викрав водяний насос марки «Євротех», інформує прес-служба нацполіції в області.

Провівши ряд оперативно-розшукових заходів, правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний односельчанин потерпілої, який інколи допомагав пенсіонерці по господарству.

І хоча молодик вже встиг перепродати чуже майно, а «зароблені» таким чином гроші витратити, поліцейські усе ж знайшли викрадений насос та повернули його власниці.

Наразі слідчими поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання штрафом від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.