На Верховинщині дерево з лісовоза придавило жінку


Дорожньо-транспортна пригода трапилася, вчора 19 квітня, близько 15 год. 10 хв., у селі Верхній Ясенів, що на Верховинщині.

Як попередньо встановлено, 28-річний мешканець Снятинського району, керуючи вантажним тягачем марки «MAN» з бортовим напівпричепом, завантаженим лісом-кругляком, рухаючись автодорогою сполученням "Криворівня-Чернівці", на ділянці дороги у с. Верхній Ясенів Верховинського району, не впорався з керуванням та з'їхав у кювет, інформує прес-служба Нацполіції в області.

Внаслідок цього вантажівка перекинулася та розвантажилася. Пошкодивши колодами огорожу, дерево перекотилося на територію господарства та травмувало 29-річну жінку, яка поралася на городі. Потерпілу з закритим перелом лівої стегневої кістки доставлено до районної лікарні та госпіталізовано.

Водій був тверезим.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.