На Верховинщині оголосили триденну жалобу за загиблим земляком


У вересневі, осінні дні, Гуцульщину сколихнула трагічна звістка. Перестало битися серце, зовсім молодого юнака, жителя села Ільці – Миколи Ткачука.

Його життєва сходинка зупинилася на 25-річному році. Звичайно, його родина, не могли й собі уявити, що в їхній дім прийде страшна біда, що  так скоро вони будуть прощатися з найдорожчим у своєму житті - назавжди.

Сталося це жахливе горе 27 вересня 2015 року під м. Старобельськом. 02 березня 2015 року Микола був мобілізований в Збройні Сили України в навчальний центр «Десна» і направлений для подальшого проходження служби в зону АТО.     

Тож, вшановуючи пам'ять про його героїзм 30 вересня та 1 і 2 жовтня  оголошено днями жалоби у Верховинському районі, інформує Бліц-Інфо з посиланням на прес-службу Верховинської РДА.

У день жалоби на всій території району приспустити державний прапор на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, скасувати розважально-концертні заходи, спортивні змагання, внести відповідні зміни до запланованих заходів.

До теми: Ще одна трагічна звістка із зони АТО: Загинув 25-річний прикарпатець

Військові ще не мають офіційного підтвердження смерті прикарпатця

Загибель 25-річного бійця АТО з Прикарпаття таки підтвердилась

Очільники Прикарпаття висловлюють співчуття родині загиблого в АТО бійця

Сьогодні на Прикарпаття привезуть тіло загиблого на сході героя

Відданий Захисник рідної землі. Останнє інтерв'ю загиблого прикарпатця