На Верховинщині провели «Майстерню професій»


У Верховинськоиу районі провели інтерактивний дитячий профорієнтаційний захід під назвою «Майстерня професій» для учнівської молоді літнього табору ЛОК «Верховина».

На свято професій завітали представники Івано-Франківського обласного центру зайнятості, які в своїх виступах зазначили про важливість таких зустрічей, адже, праця була, є і буде основою життя, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

В імпровізованій «Майстерні професій» були представлені 17 актуальних професій і дітки мали можливість з допомогою майстрів своєї справи спробувати себе в тій чи іншій сфері.

Впродовж години школярі мали нагоду стати поліцейськими, пожежниками, військовослужбовцями, медиками, кухарями, перукарями,офіціантами, фотографами, журналістами, майстрами з манікюру, столярами,  різьбярами, художниками, музикантами та іншими майстрами.

Майстер-класи були вельми цікавими та корисними, жодна професія не була залишена без уваги зі сторони школярів. Захід організований у вигляді конкурсу на трьох кращих виконавців і в результаті найкращі з кращих були оголошені переможцями у своїй професії та нагороджені призами. 

На завершення свята Верховинською районною філією було висловлено подяку всім учасникам профорієнтаційного заходу «Майстерня професій», а саме, Івано-Франківському обласному центру зайнятості за надання канцелярських товарів для переможців, спонсорам – приватним підприємцям району, керівництву табору та вихователям за підтримку в організації та проведенні заходу.