На Верховинському автовокзалі учасник війни почув лайку замість пільгового квитка


На роботу Верховинського автовокзалу нарікають місцеві жителі. Пасажирам не видають решту монетами, грубіянять, на робочому місці ведуть тривалі розмови між собою, внаслідок чого утворюються черги, добровільно-примусово заставляють людей купляти квитки.

Про це повідомляє інформаційний сайт міста Верховини.

“Із 2003 року користуюся безтерміновим посвідченням, як ветеран праці – учасник війни, згідно якого маю законне право на безкоштовний проїзд у громадському пасажирському транспорті”, - розповідає верховинець Іван Кошуба.

“На річницю смерті брата вирішив помолитися на його могилі. 22 липня звернувся на автостанції у Верховині до касира, пред’явив посвідчення та повідомив про намір поїхати в Івано-Франківськ. Касир сказала, що видасть квиток, якщо його оплачу. Довелося заплатити 58 гривень 42 копійки”, — продовжує розповідь пасажир.

На вимогу скористатися своїм правом на безкоштовний проїзд, забезпечене законодавством України, чоловік почув від касира  брутальну лайку.

Натомість, за посвідченням  Іван Кошуба безперешкодно отримав безкоштовні квитки до Калуша, а потім до села. Не виникло жодних проблем і з поїздкою за посвідченням у зворотному напрямку.

На думку верховинців, працівники автостанції встановили свої закони.