На Весняній горів двоповерховий будинок


За минулу добу на Прикарпатті зареєстровано 7 пожеж, з них 2 сухої трави

10 червня о 18:05 в селі Маріямпіль Галицького району сталось загорання покрівлі та перекриття житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю та частково перекриття. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

10 червня о 18:14 в селищі Перегінське Рожнятівського району виникла пожежа покрівлі та перекриття господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будівлі, 0,2 т. грубих кормів. Причина виникнення пожежі встановлюється.

10 червня о 18:53 в місті Івано-Франківськ на вулиці Весняній виникла пожежа двохповерхового житлового будинку. Вогнем знищено горище житлового будинку та дровітні, пошкоджено перекриття між горищем та мансардним приміщенням, частково фасад ж/б, пластикова підсофітка погонних та металопластикові вікна першого та другого поверху сусіднього ж/б. На пожежі працювало 2 ланки ГДЗС загальний час роботи 60 хвилин. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки в приміщенні дровітні.

11 червня о 04:12 в місті  Болехів Долинського району сталось загорання кабіни трактора «Т-150». Вогнем пошкоджено кабіну трактора. Причина виникнення пожежі встановлюється.

За минулу добу рятувальники Прикарпаття виїжджали 2 рази на гасіння пожеж сухої трави в Галицькому районі та у селі Вовчинець Івано-Франківської міської ради.

До теми: На Франківщині вщент згоріла унікальна дерев'яна церква