На вулиці холодно, а хлопці в наметах: "Бандерівський схрон" просить про допомогу


Центр реабілітації учасників АТО "Бандерівський схрон" терміново потребує допомоги небайдужих ,щоб облаштувати мансарду для проживання бійців.

Про це в мережі Фейсбук написав ветеран АТО та засновник "Бандерівського схрону" Igor Chernetsky.

"Навіть не знаю з чого почати цей ранішній пост. Два дзвінки за одну ніч. Слава Богу, що вони нікого не розбудили. Два кризових хлопці. На кожного по 30 хвилин свого сну.
З кожним днем кількість таких дзвінків збільшується в пропорційній прогресії. За одну добу 31 серпня мав розмову з двома мами, трьома дружинами, одним батьком та з двома бійцями. Я не психолог, а тим паче не кризовий військовий психолог, але мені, чомусь, телефонують з усієї України рідні ветеранів з проханням допомогти", -
розповідає Чернецький. 

Ветеран каже, що у Схроні хочуть допомогти всім ветеранам та діючим військовим, але хто допоможе їм?

"Так. Нам допомагають. Допомагають мої друзі. А де всі ті, що били себе в груди? Де ті, що Божилися допомагати? Де всі вони? А їх просто немає. Їм всім наплювати на психологічне здоров'я тих хто своєю кров'ю та потом давав мирно спати, їсти, гуляти, носити вишиванки, співати гімн України та кричати "Героям слава", - констатує атовець. 

Чернецький пише, що продовжувати скаржитись можна безконечно, та це нікому не допоможе.Тож знову просить всіх кому небайдуже життя і здоров'я наших воїнів, допомогти з облаштуванням Схрону.

"Нам терміново потрібно 18 балок перекриття розмірами 15*15 см та довжиною 6 метрів 70 см. Або еквівалент в грошах, а це близько 7500 грн. Терміновість питання просто зашкалює. Ночі в нас вже холодні, а ми в наметах на вулиці маємо шість хлопців. Нам терміново потрібно накрити майстерню та готувати мансарду для проживання. Маю в друзях на ФБ майже дві тисячі громадян, якщо 10% перерахує на Центр по 50 грн то ми придбаємо балки перекриття. За гривні та репост кожний отримає нашу молитву та Боже благословення", - написав Чернецький.

Маєте бажання допомогти Бандерівському Схрону?

Як можна долучитися?
1. Перепостом постів та сторінки Схрону!
2. Розповісти своїм друзям про Схрон.
3. Допомогти фізичною працею.
4. Стати волонтером під час заїзду.
5. Допомогти фінансово. Як на будівництво так і на заїзд.
6. Придбати необхідні будівельні матеріали.
7. Допомогти придбати чи подарувати деревообробні верстати.

Допомогу будівельними матеріалами можна надсилати на відділення Нової пошти у місті Тисмениця Івано-Франківської області, на Чернецького Ігора, телефон 0679467374

Фінансова допомога: 

гривні: 4149625808580813 
долар: 4731185610883982
євро: 4731185610884006

Приватбанк на Чернецького Ігора.

Телефон для зв'язку 0669591912, 0679467374.