На Яремчанщині двоє підлітків вкрали спортивний мотоцикл


Вчора до Яремчанського відділення поліції надійшло повідомлення від 42-річного мешканця одного із сіл району про те, що невідома особа незаконно заволоділа його мотоциклом марки "Вайпер МХ 200 R".

Отримавши повідомлення, правоохоронці виїхали на місце події, де в ході проведених першочергових заходів встановили осіб зловмисників. Ними виявились двоє товаришів 16- річного віку.

Як з’ясували, хлопці у нічний час проходячи попри господарство потерпілого, помітили транспортний засіб на подвір’ї. Скориставшись вільним доступом та відсутністю довкола можливих свідків викрали вищевказаний мотоцикл та поїхали на ньому кататись по селі.

Після того, транспортний засіб заховали у бабці одного із зловмисників. Проте правоохоронці натрапили на слід зловмисників і виявили та вилучили крадене. Після проведення слідчих дій мотоцикл буде повернуто законному власнику.

За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження передбачене ч. 2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області