Начальника прикарпатської екоінспекції звільнили з посади


Наказ про звільнення Ігоря Стефурака датований 7 липня 2016 року.

Як йдеться у наказі голови Державної екологічної інспекції України Андрія Заїки, начальника Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області – головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Івано-Франківської області Ігоря Стефурака звільнили за “вчинення державним службовцем дисциплінарного проступку”, інформують ”Вікна”.

Дисциплінарний проступок зафіксував начальник відділу департаменту екологічного контролю 13 травня цього року.

До слова, саме тижнем раніше на Прикарпатті побував міністр екології Остап Семерак, який визнав масове вирубування лісів у НПП “Гуцульщина”.

Івано-Франківська ОДА погодила звільнення 6 липня.

Довідка. Ігоря Стефурака призначено на посаду у травні 2015 року відповідно до наказу Державної екологічної інспекції України за погодженням з Івано-Франківською облдержадміністрацією і міністерством екології та природних ресурсів України.

Ігор Стефурак  народився 21 січня 1968 року в місті Сокаль Львівської області. Здобув дві повні вищі освіти, в тому числі екологічну. Має досвід правоохоронної служби, природоохоронної діяльності та роботи на керівних посадах. Стефураку присвоєно 9-й ранг державного службовця.