Нацпарк "Верховинський" отримає трактор вартістю понад мільйон гривень


ТОВ "Завод "Пожспецмаш" 7-14 жовтня отримав підряди на постачання тракторів для державних заповідників на суму 7,84 млн грн. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".

По одному трактору за ціною 1,09 млн грн. купили природний заповідник "Древлянський", національні парки "Карпатський", "Черемоський", "Верховинський", "Синевир" і "Білобережжя Святослава", повідомляє сайт "Верховина".

Також за договором від 1 жовтня ДП "Черкаське лісове господарство" купить у заводу "Пожспецмаш" пожежний автомобіль за 1,30 млн грн. Єдиним конкурентом був "Торговий Дім КАМАЗ". Різниця пропозицій склала 8%.

Єдиним конкурентом на торгах за трактори було ТОВ "Техноторг-Дон" з Миколаєва, його заснували Євген Березовський та Ігор Калюжний. Різниця пропозицій склала 5%. Також за договором від 1 жовтня ДП "Черкаське лісове господарство" купить у заводу "Пожспецмаш" пожежний автомобіль за 1,30 млн грн. Єдиним конкурентом був "Торговий Дім КАМАЗ".

Різниця пропозицій склала 8%. "Пожспецмаш" заснувала "Інвестиційна компанія" "Альянс", що зареєстрована на чотири белізькі компанії" – "Еф ті ай ЛТД", "Фрілай Інвестмент ЛТД", "Джі Пі Ем Інвестмент ЛТД", "Ві Ді Ай Компані Лімітед". Керівником "Пожспецмаш" є депутат Чернігівської облради від ВО "Батьківщина" Олег Авер’янов.

З часу заснування "Віснику державних закупівель" завод "Пожспецмаш" отримав підрядів на 201,46 млн грн.